Menu Close

CORONATEST VED OSLO HELSE

Ta Covid-19 test i dag
få svar dagen etter

Ekspress analyse mot et tilleggsgebyr på 650 kr.

Vi tilbyr 2 tester:

Type 1

Serologisk hurtigtest for påvisning av antistoffer for deg som har vært syk tidligere og vil finne ut om du har gjennomført Corona Infeksjon.

Type 2

Ordinær PCR test fra svelge og nese.
a- for deg som har pågående symptomer eller har hatt nærkontakt med en som er nylig testet positiv for corona.
b- for deg som skal reise til utlandet på ferie og vil dokumentere at du er smittefri for å slippe karantene i utlandet.
c- For deg som er EØS borgere og har nylig kommet til Norge fra utlandet og vil unngå karantene i forhold til arbeid i Norge. (les mer om dette her: https://www.helsedirektoratet.no/veiledere/koronavirus/reiser-reiseliv-og-kollektivtransport/regler-om-karantene-og-unntak-fra-karanteneplikten-ved-ankomst-til-norge )
PCR test covid-19

Ta en PCR-test for å sjekke om du har Covid-19 eller ikke. PCR-test brukes om du trenger en bekreftelse på at du ikke er smittet av Covid-19 i forbindelse med reise til utlandet, jobb eller studiet i utlandet. Om du ønsker attest/sertifikat/bekreftelse på engelsk kan det kjøpes for 500 kr.

3 enkelte steg

  • 1 Bestill time på nett
  • 2 Møtt presis på klinikk og ta testen
  • 3 Svar kan forventes mellom 2-3 virkedager.

EKSPRESS ANALYSERING:
Synes du at 2-3 virkedager er lang tid å få svar på din PCR-test, fortvil ikke! Introduserer Ekspress analysering. For 650 kr ekstra kan du få svar på din PCR-test dagen etter (gjelder også helg). På denne måten kan du rekke flyet, jobben eller noe annet som er viktig for deg!

Pris fra kr. 750,-

Bekreftelse på negativ PCR test i forbindelse med reise til utlandet utstedes mot et tilleggsgebyr på 500 kr.
Ekspress analyse mot et tilleggsgebyr på 650 kr.

HURTIGTEST COVID19

Ta en Serologisk hurtigtest for Covid-19 for å finne ut om du har vært smittet og hatt Covid-19 infeksjon. Det må minst ha gått 14 dager, etter første dag med symptomer, for at du kan ta testen. Om du ønsker attest/sertifikat/bekreftelse på engelsk kan det kjøpes for 500 kr.

3 enkelte steg

  • 1 Bestill time på nett
  • 2 Møtt presis på klinikk og ta testen
  • 3 Få svar etter 10 minutter

Pris kr. 750,-

FHI og Noklus har verifisert og kvalitetsikret vår test. Vi understreker at FHI anbefaler bare utfallet av en PCR test fra nese og hals som grunnlaget for karantenefritak. Hurtigtester for påvisning av antistoffer gir dermed ikke samme retten.