Menu Close

CORONATEST VED OSLO HELSE

Vi tilbyr 2 tester for 3 formål.

Type 1

Serologisk hurtigtest for påvisning av antistoffer for deg som har vært syk tidligere og vil finne ut om du har gjennomført Corona Infeksjon.

Type 2

Ordinær PCR test fra hals og nese.
a- for deg som har pågående symptomer eller har hatt nærkontakt med en som er nylig testet positiv for corona.
b- for deg som skal reise til utlandet og trenger dokumentasjon for negativ corona test. 
HURTIGTEST COVID19

Ta en hurtigtest for Covid-19 og finn ut om du har vært smittet eller ikke hvis det er gått minst 2 uker etter første dag med symptomer.

3 enkelte steg

  • 1 Bestill time på nett
  • 2 Møtt presis på klinikk og ta testen
  • 3 Få svar etter 10 minutter

Pris kr. 595,-

FHI og Noklus har verifisert og kvalitetsikret vår test. Vi understreker at FHI anbefaler bare utfallet av en PCR test fra nese og hals som grunnlaget for karantenefritak. Hurtigtester for påvisning av antistoffer gir dermed ikke samme retten.

PCR test covid-19

Ta en en PCR test fra nese og hals  for påvisning av virus når du er  syk eller trenger en bekreftelse på at du ikke er smittet med corona i forbindelse med reise til utlandet, jobb eller studiet i utlandet. Ved behov for en slik bekreftelse tilkommer et tilleggsgebyr på 350 kr.

3 enkelte steg

  • 1 Bestill time på nett
  • 2 Møtt presis på klinikk og ta testen
  • 3 Få svar etter 1-2 virkedager

Pris kr. 595,-

Bekreftelse på negativ PCR test i forbindelse med reise til utlandet utstedes mot et tilleggsgebyr på 350 kr.

Hvordan selve testing pågår på klinikk

Når du først avtaler et tidspunkt for testing på klinikk må du møte opp presis til din time. Testing pågår ved inngangen til klinikken og du kommer ikke inn i klinikken. Testing tar ca. 1 minutt. Ingen skal stå i kø foran klinikken. Vær i nærheten og vær presis, vi ringer deg presis når det er din tur og fortelle deg at vi er klar for å ta deg i mot. Du kommer til inngangensdøren og vi tar prøve far nes eog hals. Det blir satt opp 1 pasient per 5. minutt slik at ingen personer skal møttes. Svaret er fedig etter 1-2 virkedager.